Sunny Diner Amerikai Étterem
Nyitva tartás: 11:00 – 20:00 (konyha 19.30-ig!)
 

Sunny Diner elérhetőség

Nyitva 1997 óta!!!
EREDETI AMERIKAI & MEXIKÓI ÉTTEREM-GRILL-KÁVÉZÓ ÉS BÁR
ALL AMERICAN & MEXICAN RESTAURANT-GRILL-CAFE & BAR


NYITVATARTÁS

Elvitel, Kiszállítás

11:00 – 20:00

Telefon: 06 20 981 8377


 

Diner feeling...az élet stílus!!!
....egy igazi Dinerben...nem számít hogy honnan jössz...mekkora a bankszámlád..hány éve játszol az életeddel...van e rangod...befutott vagy...vagy bukott angyal...itt senkit sem érdekel a nemi identitásod...vallási nézeted....politikai eszméid....bőröd színe....nemzeti eredeted...menekülő bűnöző vagy....esetleg üldöző rendőr....Superman...vagy Spongya Bob....itt csak TE számítasz úgy ahogy vagy...és mindenki aki veled együtt Diner függő...mert mindenben eltérhettek...de ebben az egyben közös az érzés!!! És ez mindent elsimít...legalábbis amíg kényeztetitek magatokat egy Dinerben!!!! :)....és ez is valamiféle csoda...és megoldás a megbékélésre....még ha átmeneti is......de megpihenni a nagy küzdelmek mellett, mindenkinek kell!!!

 

DINER LIFESTYLE FOR EWER!!!! :)

 

FIGYELEM!!! TERMÉKEINK SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT SEM FELELNEK MEG A DIÉTÁS SZERVEZETET KÍMÉLŐ ÉTRENDNEK! NEM ZSÍR-KOLESZTERIN-CUKOR-SÓ-FŰSZER SZEGÉNYEK!! SŐŐŐŐT!!! MINDEN AMI "TILOS", BENNE VAN!!!

 

VISZONT NEM TARTALMAZ TARTÓSÍTÓT-ÁLLAG MEGŐRZŐT-ÍZ FOKOZÓT-MŰ AROMÁT-ÁLLAG JAVÍTÓT ÉS HASONLÓ PLASZTIK NAPI FOGYASZTÁSBAN MEGSZOKOTT "EGÉSZSÉGES" ELEMEKET!!! ........DE ETTŐL LESZ TÖKÉLETES!!!!!!! 
Nyitva tartás: 11:00 – 20:00 (konyha 19.30-ig!)